Tulevat tapahtumat

Jäsenillemme järjestettävät vuosittaiset kokoukset, joissa on mahdollista tavata ja keskustella alansa johtavien asiantuntijoiden kanssa, sekä ajankohtaiset esitelmät, opintomatkat ja keskustelutilaisuudet sävyttävät vuotuista toimintaamme ja takaavat monipuolisen katsauksen valmistavan teollisuuden yrityksiin ulkomaita myöten.

Seminaari | 10.9.2020

Mikä on suomalaisen designin salaisuus? Miksi teollinen muotoilu on Suomen menestyksen valttikortti? Suomen Konepajainsinööriyhdistys järjestää seminaarin, joka tuo yhteen johtavia asiantuntijoita huippuyrityksistä keskustelemaan suomalaisesta teollisesta muotoilusta, designin merkityksestä ja alan tulevista haasteista. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 3.-13.9.2020.
Tapahtuma on maksullinen. 120 € / 60€ (opiskelija). Sisältää lounaan.

Innovaatioilla kohti kasvua!

Vuosikokous | 23.4.2020

SKIY:n vuosikokouksessa kuullaan vuoden 2018 stipendiaattimme Jorma Turusen väitöstyöstä jonka aiheena on “Societal Impact of Innovation Intensive High Growth Companies”. Esityksessä kuullaan, miten uutta tietoa tuottavat, eli innovaatiointensiiviset yritykset voivat kasvaa nopeammin kuin muut, ja miten näiden yritysten luoma yhteiskunnallinen hyvinvointi ja vaikuttavuus on keskimääräistä suurempi.

SKIY:n talviretki

Talviretki | 13.2.2020

SKIY:n vuotuinen talviretki järjestetään helmikuussa 13.2. Vierailun kohteena on suuri suomalainen Rocla Oy, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja. Roclan innovatiiviset trukit ja palvelut tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia. Talviretkellä tutustumme Roclan uusiin innovaatioihin sekä tuotantoon.