Tulevat tapahtumat

Jäsenillemme järjestettävät vuosittaiset kokoukset, joissa on mahdollista tavata ja keskustella alansa johtavien asiantuntijoiden kanssa, sekä ajankohtaiset esitelmät, opintomatkat ja keskustelutilaisuudet sävyttävät vuotuista toimintaamme ja takaavat monipuolisen katsauksen valmistavan teollisuuden yrityksiin ulkomaita myöten.

Joulukokous

Joulukokous | 10.12.2020 klo 18

Illan esitelmän pitää konepajatekniikan emeritusprofessori Kalevi Aaltonen. Esitelmän aiheena on: Laskutikusta sosiaaliseen mediaan – ihmiselon mittainen retki tietotekniikkaa ja tuotantoautomaatiota. Kalevi Aaltonen pohdiskelee esitelmässään tietotekniikan ja tuotantoautomaation kehityskaarta ja sen vaikutusta omaan insinööriuraansa ja suomalaisten konepajainsinöörien työtehtäviin ja toimenkuviin.

Seminaari | 10.9.2020

Mikä on suomalaisen designin salaisuus? Miksi teollinen muotoilu on Suomen menestyksen valttikortti? Suomen Konepajainsinööriyhdistys järjestää seminaarin, joka tuo yhteen johtavia asiantuntijoita huippuyrityksistä keskustelemaan suomalaisesta teollisesta muotoilusta, designin merkityksestä ja alan tulevista haasteista. Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 3.-13.9.2020.
Tapahtuma on maksullinen. 120 € / 60€ (opiskelija). Sisältää lounaan.

Innovaatioilla kohti kasvua!

Vuosikokous | 23.4.2020

SKIY:n vuosikokouksessa kuullaan vuoden 2018 stipendiaattimme Jorma Turusen väitöstyöstä jonka aiheena on “Societal Impact of Innovation Intensive High Growth Companies”. Esityksessä kuullaan, miten uutta tietoa tuottavat, eli innovaatiointensiiviset yritykset voivat kasvaa nopeammin kuin muut, ja miten näiden yritysten luoma yhteiskunnallinen hyvinvointi ja vaikuttavuus on keskimääräistä suurempi.