Menneet tapahtumat

Menneet tapahtumat

Tapahtuma-arkistossa voi tutustua yhdistyksemme järjestämiin tapahtumiin, retkiin ja ajankohtaisiin keskusteluaiheisiin.

2020

SKIY:n talviretki

Talviretki | 13.2.2020

SKIY:n talviretken kohteena oli suuri suomalainen Rocla Oy, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja. Roclan innovatiiviset trukit ja palvelut tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia. Talviretkellä tutustuimme Roclan uusiin innovaatioihin sekä tuotantoon.

2019

Robotiikan tulevaisuus

Vuosikokous | 25.4.2019

Vuosikokouksessamme Nina Lehtinen, KTM, Yaskawa Finland Oy:n toimitusjohtaja ja Suomen Robotiikkayhdistyksen varapuheenjohtaja luennoitsi robotiikan markkinoista, niiden jakautumisesta ja positiivisen ennusteen perusteista. 

Robotiikka & automaatio

Kesäretki | 22.8.2019

SKIY:n vuotuinen kesäretki järjestettiin elokuussa 22.8. Vierailun kohteena oli suuri suomalainen robotiikan kokonaisratkaisujen valmistaja, Yaskawa Finland Oy, sekä LM-instruments, korkealaatuisten hammashoidon käsi-instrumenttien valmistukseen erikoistunut yritys.

Lean-ajattelu liiketoiminnan ytimessä

Syyskokous | 10.10.2019

Syyskokouksessamme kuultiin KavoKerrin tuotantojohtajan Petteri Hämäläisen mielenkiintoinen esitys Lean-työkaluista ja -johtamisesta strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi yrityksen jokaisella tasolla.